Pizzasnegle med skinke og porre

Pizzasnegle med skinke og porrePizzasnegle med skinke og porre er en fantastisk mundfuld! Jeg fik idéen da jeg var ved at lave pizzasnegle med skinke og havde glemt at købe purløg. Heldigvis havde jeg en rest af porre liggende, så jeg tænkte at det måtte da være et godt alternativ. MUMS siger jeg bare… det er som at spise en skinke/porre tærte bare som pizzasnegl! Prøv at bage disse pizzasnegle med skinke og porre, så er jeg sikker på du har en ny pizzasnegle favorit.
Denne opskrift giver ca. 14 pizzasnegle.

Dette skal du bruge til at lave Pizzasnegle med skinke og porre:

Dej:

Pizzasnegle grunddej 1 eller Pizzasnegle grunddej 3


Fyld:

200 gram Philadelphia Naturel flødeost
150 gram skinkestrimler
1 fintsnittet porre
Peber, gerne friskkværnet

Sådan laver du Pizzasnegle med skinke og porre:

  Pizzasnegle med skinke og porre

 1. Dejen rulles ud i en aflang firkant.

 2. Smør dejen med flødeosten.

 3. Kværn peber over.


 4. Pizzasnegle med skinke og porre


 5. Fordel skinkestrimlerne ovenpå.

 6. Fintsnittet porre drysses ovenpå skinkestrimlerne.


 7. Pizzasnegle med skinke og porre

 8. Det hele rulles stramt og skæres i passende stykker. 9. Stykkerne ligges på en bageplade beklædt med bagepapir. Giv dem gerne et lille tryk.
 10. Pladen overdækkes med et klæde og stilles lunt i 15 minutter.
 11. Pizzasneglene bages i 15-18 minutter ved 225 grader


TIP! Lav en dobbeltportion og lad den ene være uden porre, så er der lidt til dem, der ikke kan lide porre.

8 Kommentarer til “Pizzasnegle med skinke og porre”

 • Tinna:

  TUSIND tak for denne opskrift Therese ! De er bare HELT VILD LÆKRE. Absolut ikke sidste gang jeg laver dem! tror faktisk jeg vil op og købe noget skinke med de samme og lave en stor potion til frysren 🙂 MUMS

 • Tinna:

  Tusind tak for denne opskrift Therese!! Den er bare HELT VILD god! lavede en potion for 4 dage siden og de er for længst væk, så nu skal jeg til og igang med en ny potion! 🙂 kan varmt anbefale alle at prøve dem! MUMS 😀

 • Tina:

  Hej Therese!

  Super lækker opskrift! Jeg fik dog min portion til 21 pizzasnegle, men det er jo kun positivt 😉

 • marie:

  Hejsa.
  Er nogen af dine opskrifter velegnet til frysning?
  Min plan er at lave en hel masse forskellige og så fryse det ned.
  Hilsen Marie 🙂

  • Therese:

   Hej Marie
   Jeg har ikke selv prøvet at fryse dem med, men jeg vil mene det godt kan lade sig gøre :o)
   Hilsen
   Therese

 • Trine Skau:

  Hej
  Skal porreringene koges før de bruges?
  MVH Trine

Skriv en kommentar

*