Pizzasnegle med kødsovs

Pizzasnegle smager fantastisk med kødsovs. Har du en rest tilbage fra aftensmaden, så gem den til en omgang pizzasnegle med kødsovs. Billedet mangler, men kommer næste gang jeg får bagt disse skønne pizzasnegle ;o)

Dette skal du bruge til at lave Pizzasnegle med kødsovs:

(ca. 12 stk)

Dej: Grunddej til pizzasnegle 1 eller Grunddej til pizzasnegle 3

Fyld:

Din egen hjemmelavet kødsovs
150 gram mozzarellaost eller pizzaost
Pizzakrydderi eller oregano

Sådan laver du Pizzasnegle med kødsovs:

  1. Dejen rulles ud i en aflang firkant.
  2. Smør dejen med kødsovs og fordel osten ovenpå.
  3. Drys med pizzakrydderi eller oregano.
  4. Det hele rulles stramt og skæres i passende stykker.
  5. Stykkerne ligges på en bagepapirs belagt bageplade.
  6. Pladen overdækkes med et viskestykke og stilles lunt i 15 minutter.
  7. Pizzasneglene bages i 15-18 minutter ved 225 grader

TIP! Hvis du stiller pizzasneglene tæt sammen på bagepladen, så vokser de sammen når de bages. Du kan derefter skære dem ud i passende stykker og servere dem som aftensmad med en frisk salat til.

Skriv en kommentar

*