Pizzasnegle med grahamsmel

Pizzasnegle med grahamsmelPizzasnegle er rigtig lækre i madpakken, men tit er de kun lavet af hvedemel, som ikke holder en mæt særlige lang tid. Jeg har derfor valgt at erstatte lidt af hvedemelet med grahamsmel, som fylder mere i maven.

Dette skal du bruge til at lave Pizzasnegle med grahamsmel:

Dej:

(ca. 12 stk)

25 gram gær
2,5 dl mælk
½ tsk. salt
1½ spsk. olie eller margarine
1 æg
300 gram mel
200 gram grahamsmel


Fyld:

200 gram Philadelphia Naturel flødeost
150 gram skinkestrimler
1 bundt purløg
Peber, gerne friskkværnet

Sådan laver du Pizzasnegle med grahamsmel:

  1. Lun mælken i en gryde til den er hånd lun.
  2. Mælken hældes i en skål og gærden opløses heri.
  3. Tilsæt salt, olie/margarine, og æg.
  4. Tilsidst blandes melet i og det hele samles til en god dej.
  5. Dejen skal hæve et lunt sted i ½ time.
  6. Dejen rulles ud i en aflang firkant.
  7. Smør dejen med flødeosten og fordel skinkestrimlerne ovenpå.
  8. Purløget skylles og klippes ovenpå skinkestrimlerne.
  9. Kværn peber over.
  10. Det hele rulles stramt og skæres i passende stykker.
  11. Stykkerne ligges på en bageplade beklædt med bagepapir. Giv dem gerne et lille tryk.
  12. Pladen overdækkes med et klæde og stilles lunt i 15 minutter.
  13. Pizzasneglene bages i 15-18 minutter ved 225 grader

TIP! Ikke alle kan lide purløg, så det er en god idé at lave halvdelen af dejen uden purløg.

Skriv en kommentar

*